top of page

Kosmetisk Akupunktur

Pris

 990 - 1700 NOK

Varighet

60 - 120 min.

Første behandling 120 minutter - 1500 kr.

Om behandlingen

Historien om kosmetisk akupunktur starter lenge før Kristus tid.  Det er funnet nedtegnelser om terapiformen allerede 475 år før Kristus.  I skriften ”Shan Hai jing eller Classic of Mountains and Seas” finner man detaljerte oppskrifter med blant annet urter og akupunkturpunkter for å forsinke aldringsprosessen i huden.  En oppskrift var faktisk å bruke fett fra geite-antilopen som hudkrem.
Det er mange flere eksempler å nevne, men et av det best bevarte og spennende eksemplene er fra Kinas Forbudte By, bygget under Ming Dynastiet.  På soverommet til keiseren ble det funnet skrifter om bruk av jade ruller, kosmetisk Akupunktur og behandling av rynker, hudproblemer og foryngelsesoppskrifter.
Hva er kosmetisk Akupunktur?
Akupunktur nåler satt i bestemte punkter i ansiktet for å forbedre skjønnhet og bevare et ungdommelig utseende har blitt gjort i århundrer i Kina og andre asiatiske land.  I løpet av de siste tiår har denne naturlige behandlingen tatt USA og vesten med storm.

Kosmetisk akupunktur er på samme måte som tradisjonell akupunktur, for generelt god helse, med det mål å skape kollagen like under huden for å fylle ut rynker og ujevnheter.  Kosmetisk akupunktur har også har som mål å balansere kroppens energi og skape en følelse av velvære.  I tillegg bruker vi Jade ruller, serum, kremer og massasje som en del av behandlingene.

Kosmetisk akupunktur glatter rynker og øker kollagenproduksjonen i områder som trenger det(som fine linjer, smilerynker og røykelinjer rundt munnen) I tillegg bedres farge og tekstur i huden partier som henger blir løftet på en naturlig måte.  Det er ikke på langt nær så drastisk som kosmetisk kirugi.


Førstegangskonsultasjon tar ca 1,5 – 2 timer.  Deretter alt fra 1 – 1,5 time i de påfølgende behandlingene.   For å få varige resultater må man regne 1-2 behandlinger pr uke i ca 2 måneder.    10 – 12 behandlinger anbefales. Deretter anbefales det 1 til 2 oppfølgingstimer pr måned.

Endring av kosthold og eventuell vitamin og mineraltilskudd vil styrke behandlingen. 

kontakt bestilling
bottom of page